Antena Căutare

Răsturnare de situație! Falsul medic Matteo Politi a făcut declarația care schimbă totul!

Informația momentului despre falsul medic chirurg italian Matteo Politi! Ce a pățit bărbatul care a operat la clinici private din România?

Informația momentului despre falsul medic chirurg italian Matteo Politi! Ce a pățit bărbatul care a operat la clinici private din România?

În faţa judecătorilor, Politi a susţinut că este un medic foarte bun.

„Sunt născut pentru a fi medic. E o pasiune pe care o am de când eram mic. Medicina nu se învață doar din cărți"

Ancheta se extinde. Astăzi, a fost înregistrată prima plângere făcută de una dintre victimele sale.

Falsul chirurg Matteo Politi a fost arestat pentru 30 de zile. Este a treia ţară în care italianul cu opt clase face închisoare. Echipa Observator a intrat în posesia unor documente care dovedesc că impostorul a mai fost închis şi în Londra.

Matteo Politi a a fost dus în arestul secţiei 4 înainte de miezul nopţii, după aproape zece ore de audieri. Deocamdată, este cercetat pentru înşelăciune şi practicarea fără drept a unei meserii. În faţa procurorilor şi a judecătorilor, italianul a continuat să nege acuzaţiile. Ba chiar a susţinut că este un medic excepţional.

Actele obţinute în exclusivitate de reporterii Observator arată că au fost emise pentru a certifica o vizită medicală pe care italianul a făcut-o în timpul detenţiei din Marea Britanie. Potrivit presei din Anglia, mai mulţi pacienţi au declarat că au fost la un pas să se infecteze după intervenţiile realizate de Matteo Politi. Şi la noi în ţară, a fost depusă prima plângere semnată de una dintre pacientele lui, pe care a operat-o ilegal. Dar cu susţinerea autorităţilor statului.

La 24 de ore de când DSP Bucureşti a deschis o linie telefonică pentru victimele lui Matteo Politi, un singur apel a fost înregistrat.

Descoperire macabră în Vaslui! O femeie a fost găsită moartă în cada plină cu apă. Câinele femeii a fost cel care a anun... Alertă pentru toți românii! Jumătate dintre magazinele din țară sunt vizate! Ce conțin produsele de la raft...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x