Antena Căutare

Rectorul Universitatii "Ovidius" din Constanta, RETINUT pentru luare de mita

Rectorul Universitatii "Ovidius" din Constanta, Tiberius-Danut Epure, a fost retinut de catre procurorii DNA pentru comiterea a trei infractiuni de luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani pentru a facilita admiterea mai multor studenti la Facultatea de Farmacie din cadrul institutiei.

Rectorul Universitatii "Ovidius" a primit, in cursul lunii august a anului trecut, de la o persoana 1.000 euro, prin intermediar, pentru a facilita admiterea fiicei celui de la care a primit banii la Facultatea de Farmacie pe un loc destinat cetatenilor straini.

De asemenea, Tiberius Epure a pretins, atat direct cat si prin intermediar, de la doua persoane, 9.000 de euro pentru a pune la dispozitia unor candidati la examenul de admitere la Facultatea de Farmacie subiectele la disciplinele de concurs. Din banii pretinsi in luna iulie, Epure a primit suma de 4.000 de euro, dupa care a remis unuia dintre candidati subiectele si rezolvarile acestora la disciplinele biologie si chimie.

Procurorii au inceput urmarirea penala si fata de alte persoane.

Trafic BLOCAT pe doua benzi de pe Soseaua Mihai Bravu, din cauza unui copac cazut... Alexandru, baiatul de sase ani care cantarea 80 de kilograme, a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x