Antena Căutare

„Regele caselor de schimb valutar” din Timişoara a fost jefuit din nou! Cum au reușit hoții să îi fure 150 de mii de euro

Un jaf de proporţii a avut loc la o casă de schimb valutar din Timişoara, aflată chiar în centrul oraşului. Hoţii au intrat într-un sediu ce îi aparţine unui cunoscut milionar sirian din oraş şi au plecat de acolo cu 150 de mii de euro.

Un jaf de proporţii a avut loc la o casă de schimb valutar din Timişoara, aflată chiar în centrul oraşului. Hoţii au intrat într-un sediu ce îi aparţine unui cunoscut milionar sirian din oraş şi au plecat de acolo cu 150 de mii de euro.

Atacatorii au folosit un sistem de bruiaj pe care l-au folosit ca să anihileze sistemul de supraveghere şi alarmă. După ce au spart avertizorul sonor şi luminos, hoții au tăiat nişte gratii de la un geam lateral, care dă spre un gang, şi au pătruns în incintă.

Odată intraţi în casa de schimb valutar, hoții au tăiat seiful şi au plecat cu 150.000 de euro.

Însă, aceștia au luat şi serverul pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere.

Hoţii nu au fost deranjaţi de nimeni, pentru că sediul nu are un paznic permanent.

Milionarul sirian s-a bazat doar pe sistemul de supraveghere şi alarmă.

Politiştii au început cercetările şi au adunat probe în încercarea de a găsi un indiciu care să-i ducă pe urmele spărgătorilor care au dat lovitura.

Anul trecut, în luna aprilie, hoții au dat o spargere chiar la locuinţa milionarului sirian, supranumit „Regele Caselor de Schimb Valutar din Timişoara". Atunci, însă, iau reușit să fugă doar cu 8.000 de lei.

Casele de ajutor reciproc şi instituţiile financiare nebancare au avut mult de lucru în aceste zile!... Situaţie revoltătoare! O maşină a fost la un pas să fie lovită de tren în localitatea Zam, judeţul Hunedoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x