Restricţiile impuse de starea de urgenţă provoacă nedumerire în rândul românilor. Ce poți face și ce este interzis în această perioadă?

Restricţiile impuse de starea de urgenţă continuă să creeze nedumerire în rândul românilor! Mulţi dintre ei nu înţeleg foarte bine ce au de făcut ca nu cumva să se aleagă cu o amendă. "Putem face cumpărături şi la un magazin situat mai departe de casă? Putem ieşi pe bicicletă în jurul blocului?" sunt doar câteva dintre întrebările pe care şi le pun milioane de români.

"Putem face cumpărături şi la un magazin situat mai departe de casă? Putem ieşi pe bicicletă în jurul blocului?" sunt doar câteva dintre întrebările pe care şi le pun milioane de români.

De exemplu, putem merge la cumpărături într-un hipermarket din cealaltă parte a orașului? Raspunsul este nu! Pentru ca in zona de domiciliu exista mai multe hipermarketuri. Autoritatile nu specifica o distanta concreta. Exista in schimb recomandarea ca cetatenii sa si faca cumparaturile la magazine cat mai aproape de casa.

Mai multe astfel de exemple, în materialul video de mai sus!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri