Antena Căutare

Revoltător! Doi copii au fost bătuți de un polițist de la Locală! Un jurnalist a făcut public totul: ”Au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi pentru PATRU PEȘTI!”

Un agent de la Poliția Locală sector 3 a fost filmat înm timp ce lovea un copil, pentru că ar fi pescuit din Lacul IOR. De asemenea, și prietenul lui, care a filmat, a fost agresat. Imaginile au ajuns în mediul virtual și au șocat o mulțime de persoane. 

Un agent de la Poliția Locală sector 3 a fost filmat înm timp ce lovea un copil, pentru că ar fi pescuit din Lacul IOR. De asemenea, și prietenul lui, care a filmat, a fost agresat. Imaginile au ajuns în mediul virtual și au șocat o mulțime de persoane.

„Ia uite ce pumn i-a dat lu' ăsta mic în ficat. Ia uite ce pumn i-a dat omul ăsta”, reclamă băiatul care filmează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, în imaginile care au ajuns pe internet se vede perfect cum polițistul întinde mâna și-l lovește pe copil, iar acesta începe să plângă. Ba mai mult, băiatul ar fi fost legat cu cătușele de un coș de gunoi.

„Rică și Vali - doi dintre copiii din Deltă (Văcărești, n.red.) - au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR. Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă. Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat. Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat. Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc”, a scris jurnalistul Radu Cioniciuc, care a făcut publice imaginile pe Facebook.

INCENDIU cumplit la Aeroportul Otopeni! Pasagerii au trăit clipe de groază! Ce s-a întâmplat (VIDEO)... Incident BIZAR la Târgu Jiu! Un tânăr a văzut cum mașina lui pornește singură și ajunge în râu! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x