Antena Căutare

Rezultate oficiale! Aceste produse congelate NU sunt infectate cu Listeria!

Rezultate analize ANSVSA. Produsele congelate care NU sunt infectate cu Listeria. Cele 5 produse pe care poți să le consumi în continuare fără griji.

Rezultate oficiale! Aceste produse congelate NU sunt infectate cu Listeria!
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor | capital.ro

După ce marți mai multe lanțuri de magazine au retras de pe piață, ca măsură de prevenire, o serie de produse congelate suspecte că sunt infectate cu Listeria, ANSVSA a publicat ieri primele rezultate ale testelor a 5 produse congelate.

In urma unei alerte dată de autoritățile europene, cele mai importante lanțuri de magazine din România au anunțat retragerea de pe piață a mai multor tipuri de legume. Există suspiciunea că produsele respective ar putea fi infectate cu Listeria, iar, ca măsură de prevenție, producătorul a decis retragerea de pe întraga piață europeană a acestora.​

Drept urmare, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a început imediat testele asupra celor 18 produse suspecte, iar în cursul zilei de ieri a anunțat rezultatele pentru 5 din aceste produse.

Rezultatele testelor ANSVSA

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Probe prelevate din alte produse congelate, care au făcut obiectul retragerii preventive în Uniunea Europeană, sunt în curs de analizare în laborator” conform aceleiași informări ANSVSA.

Săptămâna trecută, ANSVSA a fost notificată oficial, prin Sistemul Rapid de Alertă pentru Alimente şi Furaje de către Punctul Naţional de Contact al Ungariei cu privire la includerea României pe lista de distribuţie a produselor congelate aparţinând companiei Greenyard din Ungaria, pentru care s-a iniţiat retragerea preventivă în toate statele membre.

Rezultate Titularizare 2018, AFIȘATE pe EDU.RO... Sute de mii de pacienţi mor anual din cauza erorilor făcute de medici. Sindromul de BURNOUT afectează din ce în ce mai m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x