Antena Căutare

Roberta, adolescenta de 13 ani dată dispărută de tatăl ei, a fost găsită de polițiști

Roberta, adolescenta de 13 ani, din Târgu-Jiu, care a fost dată dispărută de tatăl ei, a fost găsită. 

Roberta, adolescenta de 13 ani, din Târgu-Jiu, care a fost dată dispărută de tatăl ei, a fost găsită.

Roberta Gabriela Codinoiu, în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu, dată dispărută marți, în jurul orei 20.00, a fost găsită de polițiști, după două ore de căutări. Aceasta a declarat că nu a fost victima unei infracțiuni.

Citește și: Gabriela este căutată de polițiști de ore bune, în toată țara. Fata de 13 ani este de negăsit, iar părinții sunt disperați

”În urma amplelor activități de căutare desfășurate, minora a fost găsită de polițiști pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona Parângu. Pe perioada dispariției, tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, marți, în jurul orei 20.00, de un bărbat de 39 de ani despre faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit faptul că Roberta-Gabriela Codinoiu este cunoscută cu plecări repetate, relatează Pandurul.

Tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Iorgulescu, noi declarații: ”Transferul s-a făcut pe furiș!”... A murit în fața spitalului, la Iași! Polițiștii fac cercetări. „A căzut când a ieșit din incintă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x