Antena Căutare

România, din nou zguduită, la doar câteva ore de la seismul din Vrancea. Epicentrul noului cutremur, în Buzău

Un nou cutremur a fost înregistrat, sâmbătă, la prânz, în județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3,1 grade și o adâncime de 143 de kilometri, conform INFP.

Un nou cutremur a fost înregistrat, sâmbătă, la prânz, în județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3,1 grade și o adâncime de 143 de kilometri, conform INFP.

Cutremurul a avut loc la doar câteva ore după ce s-a înregistrat un seism de 5,3 grade Vrancea, în apropiere de localitatea vrânceană Nereju.

2:11 noaptea, ora la care românii au fost treziți din somn

Un cutremur puternic a zguduit România, la ora 2 şi 11 minute! Seismul a avut magnitudinea de 5,3 pe scara Richter, potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, şi a avut epicentrul în Vrancea, la aproximativ 100 de kilometri adâncime. Unda seismică s-a resimţit, cu intensitate, şi în Capitală. La aproximativ jumătate de oră, s-a produs o replică de intensitate mai mică. La ora 02:48, un nou cutremur in judetul Vrancea a fost anunţat de INFP cu magnitudinea de 2.7, la o adâncime de 76km.

ISU București: Nu au fost primite apeluri pentru a interveni ca urmare a cutremurului... Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile. Nu-ți lăsa umbrela acasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x