Antena Căutare

România, Giurgiu, bloc demolat din greșeală, cu tot cu oameni în el! "Doreii" primăriei au încurcat ițele și au pus la pământ altă clădire

Scene incredibile s-au petrecut la Giurgiu, după ce un bloc a fost demolat... din greșeală. Reprezentanții primăriei

Scene incredibile s-au petrecut la Giurgiu, după ce un bloc a fost demolat... din greșeală. Reprezentanții primăriei au fost trimiși la fața locului pentru a pune la pământ o clădire dezafectată, doar că aceștia au nimerit în blocul din față.

"Doreii primăriei" nu au ținut cont de faptul că în blocul pe care au început să-l doboare se aflau oameni, puși în pericol de buldozerul aflat în funcțiune.

Reprezentanții primăriei au demolat blocul de lângă

Primarul spune că totul este o... eroare umană. Luat la întrebări, editul susține că nu este vina primăriei și că în blocul demolat din greșeală oamenii locuiesc clandestin, întrucât în urmă cu un an au fost evacuați.

S-a lăsat cu scandal!

Nou val de caniculă peste România! Meteorologii au emis cod galben în 31 de județe și București, joi și vineri... Strategia pentru Învăţământ. Procentul elevilor care renunţă la şcoală prea devreme trebuie să scadă cu cel puţin 8%...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x