Antena Căutare

Romania, in zodia cumparaturilor: Marile magazine sunt pline de clienti

Pana de Anul Nou, numaratoarea inversa incepe din buzunare. Mai sunt cateva ore pana in Ajunul Craciunului, dar forfota cumparaturilor pare greu de potolit.

Pe ultima suta de metri, ultimele cumparaturi. Linia de sosire: Sfanta Sarbatoare a Craciunului. In piete si hipermarket-uri, marea de clienti nu s-a retras nici astazi. Cumparatorii si-au format oricum mana: iau de pe tarabe, dau la cantarit, iar apoi baga in pungi.

Se cumpara cam tot ce trebuie pe masa de Craciun. Nelipsitele bucati dispar una cate una. Inca o bucata de caltabos si una de lebar fac platoul complet. Asa ca oamenii se aseaza la coada si asteapta. Planul e clar.

Si cum carnea e cel mai ravnit produs zilele acestea, si constantenii au pornit la cumparaturi. Ca doar nu strica o friptura si-o plimbare la malul marii.

Cu putin noroc, sa speram ca noile provizii nu se vor epuiza prea repede. Asta pentru ca cele mai multe magazine vor fi inchise pana poimaine. De joi, aglomeratia revine in forta. Doar incepe goana dupa proviziile de Revelion.

Vezi si... Programul de Sarbatori al marilor lanturi de magazine



Ministrul Educatiei vrea manuale virtuale si reguli "anti-plagiat"... Razie la vanzatorii de etnobotanice: 16 persoane au fost "ridicate" de procurorii DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x