Antena Căutare

România, ținta teroriștilor! SRI: „Vor mai exista atentate”!

Directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, a făcut astăzi o declarație ce a stârnit numeroase controverse.

Directorul Serviciului Român de Informații, George Maior, a făcut astăzi o declarație ce a stârnit numeroase controverse.

Potrivit acestuia, se pare că în Europa încă există riscul producerii unor atentate teroriste. Oficialul a spus că și în România au existat câteva tentative de acest fel, dar au fost dejucate la timp.

„Am acţionat strict în registrul preventiv şi ne-am îndeplinit misiunea. Nu au existat evenimente şi datorită unor acţiuni mai subtile, mai discrete, pe care le-am avut în vedere la nivelul SRI, inclusiv prin expulzări de persoane, nepermiterea accesului unor persoane suspectate de asemenea activităţi şi realizarea unui tablou informativ precis asupra riscurilor cu care ne confruntăm” a mai spus George Maior, citat de ziare.com.

Cod portocaliu de inundaţii! Autorităţile sunt în stare de alertă... Anunţ de ultimă oră de la meteorologi! La ce să ne aşteptăm în următoarele două zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x