Antena Căutare

Românul care a aruncat 123.000 de euro și bijuterii scumpe la gunoi, în Torino. De ce a făcut asta

Un român a recurs la un gest surprinzător în timpul unui control în trafic. Bărbatul a fost oprit de oamenii legii pentru că avea un far spart.

Un român a recurs la un gest surprinzător în timpul unui control în trafic. Bărbatul a fost oprit de oamenii legii pentru că avea un far spart. | shutterstock

În momentul în care polițiștii s-au apropiat de autoturism, au observat că acesta avea un comportament suspect. Nu a durat mult, iar românul a ieșit in mașină, a început să fugă și și-a aruncat rucsacul într-un coș de gunoi.

Românul care a aruncat 123.000 de euro și bijuterii scumpe la gunoi, în Torino. De ce a făcut asta

După ce a luat-o la fugă urmat de poliție, suspectul român a scăpat imediat de rucsacul său, care a fost apoi găsit într-un coș din apropiere. Când ofițerii l-au oprit, el a încercat din nou să fugă.

Gestul bizar i-a făcut pe agenți să devină și mai hotărâți să-l prindă. În geantă se aflau 123.000 de euro și mai multe bijuterii. Descoperă continuarea poveștii pe observatornews.ro.

Articolul continuă după reclamă
Haine fără etichetă, fără preț și reduceri false, găsite de ANPC în magazinele din țară. Ce măsuri au fost luate... Actele necesare pentru schimbarea buletinului. Ce documente trebuie să prezinți pentru eliberarea noului act de identita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x