Salvatorii îl caută în continuare pe băiatul de opt ani din Constanţa dispărut în urmă cu două zile. Ce au găsit aceștia

Salvatorii îl caută în continuare pe băiatul de opt ani din Constanţa dispărut în urmă cu două zile. Ce au găsit aceștia

O primă ipoteză ar putea desluşi misterul dispariţiei copilului de opt ani din Constanţa. Rolelele băiatului au fost găsite de un localnic în apropierea unor bazine de acumulare. Salvatorii nu exclud ca micuţul să fi căzut într-o astfel de fosă. Căutările sunt extrem de dificile, iar în tot acest timp tatăl lui Iulian face acuzaţii grave. Crede că băiatul lui a fost răpit.

După o zi şi o noapte de căutări disperate, cu ajutorul câinilor de urmă, a elicopterelor şi a camerelor de termoviziune, salvatorii au găsit un indiciu care i-a condus spre o nouă pistă. Un localnic a dus la Poliţie rolele băiatului de opt ani. Le-a găsit la marginea comunei Pecineaga, în apropierea unor bazine de acumulare. Astăzi, căutările au fost restrânse în zona aceea.

În zonă este şi o fermă de animale şi nu e exclus ca băiatul să fi vrut să ajungă acolo. Echipele de intervenţie golesc apa din bazine. Poliţiştii iau în calcul ipoteza că băiatul ar fi putut să cadă în apa adâncă de zece metri, mai ales că, pe margine, au găsit urme de alunecare.

150 de oameni, poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, au participat la căutări în ultimele 48 de ore. Au periat localităţile din apropierea comunei Pecineaga şi au vizionat toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Potrivit unor surse, una dintre ele l-ar fi surprins pe Iulian singur, în timp ce se plimba cu rolelele.

Anchetatorii nu exclud însă nici varianta răpirii. La fel ca în cazul fetiţei din Gura Şuţii, răpite şi ucise de un olandez, au verificat toate maşinile străine care au tranzitat localitatea în ziua dispariţiei.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri