Antena Căutare

Şapte bătrâni din azilul privat de la Galaţi în care au murit deja două persoane ar fi fost confirmaţi cu coronavirus

Şapte bătrâni din azilul privat de la Galaţi în care au murit deja două persoane ar fi fost confirmaţi cu infecţie cu coronavirus iar alţi doi ar prezenta simptome de boală. Centrul de îngrijire persoane vârstnice din Galaţi este deja în carantină

Potrivit prefectului de Galaţi, Gabriel Avrămescu, căminul de bătrâni din Galaţi a fost carantinat, fiind amplasate dispozitive de jandarmi care asigură paza dar şi un cort pentru decontaminarea cadrelor medicale care intră sau ies din centrul de bătrâni.

De asemenea, au fost recoltate mai multe probe la sfârşitul săptămânii trecute, iar cadre medicale de la Spitalul Judeţean Galaţi şi de la Spitalul CFR au fost trimise pentru a avea grijă de bolnavi.

Potrivit unor surse, în azilul privat de la Galaţi ar fi şapte bătrâni infectaţi cu coronavirus în acest moment şi doi care ar prezenta semne de boală. Persoanele infectate sunt la Spitalul de Boli Infecţioase.

În acelaşi azil au murit zIlele trecute din cauza coronavirusului doi bătrâni de 74 şi respectiv 82 de ani. În azil sunt circa 140 de bătrâni.

Virusul ar fi fost adus în centru de femeia care deţine afacerea şi care a contractat coronavirusul de la soţul ei, care a călătorit în Turcia. De altfel, soţul femeii, un bărbat de 61 de ani, a decedat, în timp ce gălăţeanca este internată în spital.

Sursa : news.ro

Medicul-erou din Timișoara a dezvăluit secretul reușitei sale: Niciun medic nu a fost infectat, iar bolnavii de coronavi... Federaţia ”Solidaritatea Sanitară”: Sunt confirmaţi cu COVID-19 734 de salariaţi din sănătate. Dacă se va menţine ritmul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x