Căutare Live

Sărbătoare importantă azi! Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine TOT ANUL! Vei avea bani și succes în toate!

Sărbătoare importantă pentru creștinii din întreaga țară! Ce trebuie neapărat să faci astăzi ca să își meargă bine tot anul?

Sărbătoare importantă pentru creștinii din întreaga țară! Ce trebuie neapărat să faci astăzi ca să își meargă bine tot anul?

Sărbătoarea din 24 iunie a naşterii Sfântului Proroc Ioan Botezătorul pune în lumină venirea pe lume a celui mai mare om născut din femeie, apostolul pocăinţei, cel mai mare sihastru şi postitor din câţi au fost vreodată (vol. "Predici la praznice împărăteşti şi la sfinţi de peste an", arhimandrit Cleopa Ilie, 1996).

Sfântul Proroc Ioan Botezătorul, numit şi "Înaintemergătorul", pentru că a anunţat venirea Lui Iisus Hristos - Mesia, s-a născut în cetatea Orini, în perioada în care Irod era rege al Iudeii.

Astăzi, creștinii care vor să le meargă bine tot anul trebuie neapărat să rostească cea mai puternică rugăciune a Sfântului Ioan, care îi apără de ghinion, rele, blesteme și pagubă:

Cea mai puternică rugăciune a Sfântului Ioan

Sărbătoare importantă azi! Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine TOT ANUL! Vei avea bani și succes în toate!

"O, Mergătorule înainte al Domnului şi Botezătorule al lui Hristos, mari şi multe sunt vredniciile date Ţie de la Dumnezeu, fiindcă tu de proorocii cei vechi ai fost proorocit. Tu, din copilărie, în pustie ai vieţuit şi ca o pasăre a cerului ai iubit, cu agurida şi cu miere sălbatică te-ai hrănit. Tu ai fost glasul care a strigat în pustie şi calea Domnului o ai pregătit. Tu, cu duhul şi cu puterea lui Ilie, în lume te-ai arătat şi nelegiuirea lui Irod şi a tuturor celor asemenea lui ai mustrat. Tu eşti martorul cel preavestit al Preasfintei şi de viaţă făcătoarei Treimi. Tu pe Mântuitorul către mulţimea popoarelor L-ai mărturisit şi cu degetul tău L-ai arătat pe Mielul lui Dumnezeu.

Deci, pentru toate aceste vrednicii şi daruri, mulţimea popoarelor creştine te socoteşte pe tine ca pe un mare prieten al lui Dumnezeu. De aceea şi eu, smeritul şi mult păcătosul, cu multă evlavie, cu durere de inimă şi cu lacrimi, te rog pe tine, dumnezeiescule Ioane Proorocule, să fii pentru mine, păcătosul nemernic şi cu totul neputincios, mare apărător şi grabnic izbăvitor de toate ispitele şi încercările acestea ale vieţii de acum. Roagă pe Preamilostivul Dumnezeu să mă păzească în toată vremea de primejdiile văzuţilor şi nevăzuţilor vrăjmaşi, să mă sprijinească cu a Sa milă la vreme de ispită şi să mă întărească cu darul Său, pentru rugăciunile Preasfintei şi Preacuratei Stăpânei noastre de Dumnezeu Născatoarea şi Pururea Fecioara Maria, ca să pot răbda până la sfârşit toate necazurile, ispitele, durerile şi suferinţele, ca şi întristările veacului acestuia de acum. Şi aşa, prin mijlocirea sfintelor şi preaputernicelor tale rugăciuni, să dobândesc mila lui Dumnezeu şi a Mântuitorului nostru Iisus Hristos în ceasul cel de pe urmă al sfârşitului meu. Amin!"

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Vremea 25 iunie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, dar scăpăm de ploi...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri