Antena Căutare

Scandal uriaș la Iași! Profesorii și elevii s-au baricadat în școală, de frica unui tată agresiv| VIDEO

La o săptămână după ce bullyingul a fost interzis printre elevi, profesorii cer şi ei o lege care să-i protejeze de abuzuri! Profesorii unei școli din Iași s-au baricadat în instituție, de teama unui tată agresiv!

Scandal uriaș la Iași! Profesorii și elevii s-au baricadat în școală, de frica unui tată agresiv| VIDEO
Profesorii și elevii s-au baricadat în școală, de frica unui tată agresiv, din Todirești, Iași

Ultimul caz, petrcut la o școală din Iași, demonstrează pericolul din şcoli, în faţa unui fenomen ce ia amploare. Mai mulţi profesori şi elevi din Iaşi s-au baricadat în şcoală, de teama unui tată agresiv. În lipsa unui paznic, bărbatul a intrat peste cadrele didactice, în cancelarie.

Zeci de elevi şi profesori erau în şcoala din Todireşti, Iaşi, când, într-o pauză, un bărbat a intrat până în cancelarie, fără ca nimeni să-l oprească. Acolo, bărbatul ar fi început să înjure şi să ţipe la cadrele didactice.

Nici după ce poliţiştii l-au amendat, bărbatul, tatăl unui elev din clasa a opta, nu s-ar fi oprit. Supărat că fiul său riscă să rămână din nou repetent, individul ar fi provocat scandal de mai multe ori. Şcoala nu are paznic - o situaţie în care se află 35% din unităţile de învăţământ. Ultima dată, de teamă, profesorii şi elevii s-au baricadat în clădire.

O lege prin care cei care agresează fizic sau verbal profesorii să fie aspru pedepsiţi, iar victimele să fie consiliate psihologic. La fel cum se întâmplă deja în cazul elevilor.

E un fenomen care a stârnit îngrijorare inclusiv la Bruxelles. Un scurtmetraj despre bulliyng-ul în cazul profesorilor, realizat de sindicaliştii ieşeni din învăţământ, a fost prezentat zilele trecute într-o conferinţă europeană.

Lovitură dură pentru un milion de familii din România, chiar de Crăciun! Ce se întâmplă... Dezastru la recalcularea pensiilor. Banii în plus nu vor ajunge la pensionari mai devreme. Ministrul Muncii, anunț de ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x