Antena Căutare

Scene de groază pe o stradă din Tecuci. Un bărbat înarmat şi agresiv a fost împuşcat de poliţişti în plină stradă

Scene şocante în centrul unui oraş! Un bărbat violent care şi-a înjunghiat soţia, în plină stradă, a fost oprit cu focuri de armă. Soţul violent a fost împuşcat în picior, chiar în momentul în care se pregătea să atace din nou.

Scene de groază pe o stradă din Tecuci. Un bărbat înarmat şi agresiv a fost împuşcat de poliţişti în plină stradă Galerie
Un bărbat înarmat şi agresiv a fost împuşcat de poliţişti

Era înarmat cu un cuţit şi a răspândit panică printre oamenii din Tecuci. E anchetă acum la Parchet, dar şi la Poliţie, unde se verifică dacă agenţii care au folosit arma în misiune au intervenit corect.

Sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere pe o stradă din Tecuci. Un bărbat care şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit a fost oprit la timp de poliţişti, chiar în momentul în care se pregătea să atace din nou. Femeia, care nu se putea deplasa decât susţinută de un cadru metalic, a sunat la 112 şi a fost salvată de trei agenţi.

După ce a fost împuşcat, agresorul s-a prăbuşit la picioarele soţiei rănite. În plină stradă şi cu un cuţit în mână, bărbatul de 52 de ani a fost un pericol real pentru trecători. În momentul atacului, în apropierea lui se aflau femei şi copii.

Pentru bărbat, însă, medicii au decis transferul la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Atacatorul este anchetat de procurori. Cercetări sunt şi în Poliţie, se verifică dacă cei trei agenţi au acţionat corect. O lege promulgată în luna octombrie le-a dat puteri sporite poliţiştilor în timpul misiunilor. Pentru prinderea infractorilor, ei au dreptul să folosească arme, dar şi forţa fizică pentru imobilizarea celor pe care-i urmăresc.

Drogurile periculoase, folosite în ritualuri şamanice, au ajuns în ţară prin poştă... Facturile au ajuns o adevărată povară pentru cei mai mulţi dintre noi. Unul din doi români a avut întârzieri la plata ut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x