Antena Căutare

Schimbare neașteptată! Elevii și profesorii vor fi obligați să meargă lunar la psiholog

La începutul lunii septembrie, va fi depus un proiect legislativ prin care care i se va cere Ministerului Educație să înființeze, în fiecare unitate de învățământ din România, câte un cabinet de psihologie.

La începutul lunii septembrie, va fi depus un proiect legislativ prin care care i se va cere Ministerului Educație să înființeze, în fiecare unitate de învățământ din România, câte un cabinet de psihologie.

De asemenea, proiectul de lege prevede ca fiecare elev, student sau copil la grădiniță să fie supus lunar unui control psihologic de rutină, scrie libertatea.ro.

Nu vrem să băgăm frica în copii sau părinți, dar foarte mulți dintre elevi și studenți nu au parte de o consiliere psihologică atunci când întâmpină anumite probleme. Cred că un control lunar, adică o discuție cu specialistul ar prinde bine fiecăruia, atât copiilor cât și dascălilor. Dacă specialistul constată din timp anumite probleme de comportament, atunci este mult mai ușor ca acestea să fie tratate. În acest fel se vor evita evenimentele neplăcute, care sunt cu zecile în școlile, liceele și universitățile noastre”, a declarat pentru Libertatea unul dintre inițiatori. Aceștia spun că au luat deja legătura cu specialiștii în domeniu, care sunt gata să ajute la acest proiect.

Pe lângă acestea, educatorii, învățătorii și profesorii, dar și personalul auxiliar din unitățile de învățământ, vor fi nevoiți să meargă lunar la cabinetul psihologului.

Traficanţi de arme din România le vând arme tuturor celor care doresc, inclusiv teroriştilor... Atenție! Nu se mai pot elibera permisele auto, iar examenele au fost anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x