Antena Căutare

Schimbare URIAȘĂ în magazine! Românii plătesc bani în plus pentru sticle și borcane! Cum îi recuperezi?

Schimbarea momentului pentru români! Vom plăti garanţie pentru fiecare sticlă sau borcan pe care le vom cumpăra.Câți bani vor da în plus românii și cum pot recupera sumele cheltuite?

Schimbarea momentului pentru români! Vom plăti garanţie pentru fiecare sticlă sau borcan pe care le vom cumpăra.Câți bani vor da în plus românii și cum pot recupera sumele cheltuite?

Guvernul a aprobat ordonanaţa de urgenţă privind reciclarea. Cum se va întâmpla totul?

Atunci când vom ajunge în orice magazin şi vom pune în coş produse ambalate în recipiente din sticlă,sub formă de borcane de exemplu, vom plăti o garanţie de 50 de bani pentru fiecare ambalaj. De fapt va fi ca un fel de taxă pentru reciclare. Însă, ne vom putea recupera banii.

Când vom reveni la magazin aducem înapoi sticlele şi borcanele şi primim câte 50 de bani pentru fiecare recipient. Magazinele vor fi obligate să le primească, dar cu o singură condiţie: să poată fi reutilizabile, adică să nu fie sparte sau murdare.

Ne întoarcem de fapt la un vechi obicei de acum 20-30 de ani, când era ceva obişnuit să aduci înapoi sticlele şi borcanele goale.

ULTIMĂ ORĂ! Cel puțin 19 morți, în urma naufragiului unei ambarcațiuni la bordul căreia se aflau 150 de oameni! Autorită... Schimbare radicală. Iată cum arăta Meghan Markle la prima căsătorie și cum a arătat la cea cu Harry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x