Antena Căutare

Scoate măști din gunoi, le spală și le refolosește! Imagini șocante, filmate lângă un supermarket: „Ce are?”

Paznicul unui supermarket a fost surprins în momentul în care căuta măşti de protecţie în coşul de gunoi din fața magazinului. Ce explicații a dat în momentul în care a fost întrebat ce va face cu ele?

Scoate măști din gunoi, le spală și le refolosește! Imagini șocante, filmate lângă un supermarket: „Ce are?”
Scoate măști din gunoi, le spală și le refolosește! Imagini șocante, filmate lângă un supermarket

Un șofer a fost martorul unei scene șocante, în fața unui supermarket din Florești, județul Cluj. Paznicul magazinului căuta măști în coșul de gunoi pe care, după cum a recunoscut char el, le spală și apoi le refolosește.

„Astăzi trecând pe lângă Mega Image de la intersecţia Florilor cu Cetăţii (comuna Floreşti, n.r.) observ o persoană căutând în gunoi, apropiindu-mă mai bine îmi dau seama ce este paznicul supermarketului, cel ce ia temperatura la intrare… am oprit să văd ce caută cu o mana în gunoi şi cu cealaltă pe termometrul ce-l foloseşte zi de zi pe fiecare om ce intră… omul scotea mască cu mască din coş, le împăturea şi le îndesă în buzunar…. am rămas blocat…….”, a scris Alex George Sandu pe grupul de Facebook „Grupul celor care trăiesc în Floreşti sau în Cluj”.

Citește și: Alertă la Cluj! Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din spital. Unde a fost găsit de mascați, câteva ore mai taârziu?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: România ar putea fi pândită de un „pericol imens” Ludovic Orban, avertisment clar: „Degeaba se bucură că le cresc veniturile”

„Măi oameni buni, acest om îşi apropie mâna de fiecare om ce intră în magazin întinzând termometrul de frunte cu mâinile care şi le baga în gunoaie după măşti folosite de cine ştie ce oameni , vă daţi seama câţi viruşi a împăturit şi împerecheat în buzunarul sau odată cu măştile scoase din gunoi?”, a scris Alex, pe Facebook.

Secretul clanului Duduianu a fost descoperit! Ce au ascuns interlopii într-un oraș din Marea Britanie... Predicție îngrijorătoare, de la analiști economici, pentru România! Când ar urma să se observe adevăratul efect al crize...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x