Antena Căutare

Viral. Scrisoarea unui părinte către cei care conduc învățământul: „Nu înțeleg de ce se ocolește acest adevăr”

Mama a doi copii dintr-o școală din București a scris site-ului portalînvățământ.ro pentru a  anunța că Școlile sunt, de fapt, închise joi și vineri.

Mama a doi copii dintr-o școală din București a scris site-ului portalînvățământ.ro pentru a anunța că "Școlile sunt, de fapt, închise joi și vineri. Fără să fie închise oficial din cauza gripei. Copiii mei au fost anunțați să nu mai meargă la școală, dacă au mediile încheiate. Nu înțeleg de ce se ocolește acest adevăr și nu se spune în mod direct faptul că unele școli sau unele clase au încheiat deja socotelile cu semestrul I și pot să-și ia vacanță. I-au bulversat de tot pe săracii copii"

Avem epidemie de gripă, dar școlile nu se vor închide, a anunțat Ministerul Educației. "În cazurile punctuale în care rata de absenteism este de peste 20%, se poate sista activitatea unei clase sau a unei școli/grădinițe", a fost mesajul transmis în mod oficial.

În plus, elevii și profesorii sunt atenționați să respecte regulile de igiena pentru a preveni transmisia bolii, dublat de un triaj cât mai eficient la intrarea în școală ori în clasă.

Se pare, însă, că situația nu stă chiar așa și multe dintre școli și-au anunțat elevii că pot stă joi și vineri acasă. Va prezentăm mai jos scrisoarea unui părinte, trimisă către Portal Învățământ.

Mai multe zone din București și Iflov rămân, astăzi, fără curent electric... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție cutremurătoare: ”O doamnă arhicunoscută la noi, în România, va muri!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x