Antena Căutare

Se fac angajări la stat! Salarii mari și multe posturi scoase la concurs! Care sunt insituțiile care angajează acum!

Salariile mari și programul lejer îi tentează pe mulți să treacă din privat la stat. Dacă și tu ai astfel de gânduri, află că se fac angajări și au fost scoase la concurs peste 100 de posturi.

Salariile mari și programul lejer îi tentează pe mulți să treacă din privat la stat. Dacă și tu ai astfel de gânduri, află că se fac angajări și au fost scoase la concurs peste 100 de posturi.

Sunt locuri pentru toată lumea. Atât pentru șefi, cât și pentru cei care ar putea face munca de jos. Potrivit posturi.gov.ro, luna aceasta au fost scoase la concurs peste 100 de posturi.

Ministerul Apărării Naționale are nevoie de un șef de birou. Dosarele se depun până pe 4 mai la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, iar pe 24 și 25 mai au loc testările. Universitatea din Bucureşti caută un director general adjunct administrativ.

Postul este temporar, iar dosarele se depun până pe 2 mai. Proba scrisă are loc pe 10 mai, iar interviul pe 15 mai.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri angajează director. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14 mai, iar proba scrisă pe 24 mai. Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu” a scos la concurs un post de consilier și unul de șofer, iar dosarele se depun până pe 8 mai.

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 6 București angajează trei inspectori clasa I, Ministerul Economiei, 14 consilieri, Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor din București are nevoie de un Inspector de specialitate (auditor intern), Poliția Locală Sector 2 a scos la concurs două posturi, unul pentru consilier superior și altul pentru polițist debutant.

Teatrul de Comedie București are nevoie de un director adjunct, în timp ce Teatrul Mic de un muncitor. Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti angajează un referent superior.

Și spitalele au nevoie de personal. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M.S. Curie București angajează manager, Spitalul Clinic de Ortopedie Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor“ București, 23 de asistenți medicali, șase brancardieri și patru registratori medicali,  Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Bucureşti, director medical, Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Prof. Dr. Panait Sîrbu” din București, un bucătar, o infirmieră și un referent de specialitate.

Primăria Capitalei vrea un consilier juridic, Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Sector 6, un șef de birou, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară București, un șef birou și 11 registratori. Mai multe informații găsiți pe http://posturi.gov.ro/judetul/bucuresti/page/6/.

ZILE LIBERE 2018. Surpriză mare pentru români. Următoarele zile libere de la stat, mai aproape decât îţi închipuiai!... ATENȚIE unde și cum îți folosești cardul! Plata fără PIN te poate lăsa fără bani în cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x