Antena Căutare

Semnele care prevestesc un CUTREMUR cu 24 de ore înainte. Sfaturile date de specialişti

Cei patru indicatori descoperiţi pot fi folosiţi pentru a prevesti un cutremur natural, aceştia putând fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber.

Cei patru indicatori descoperiţi pot fi folosiţi pentru a prevesti un cutremur natural, aceştia putând fi observaţi de orice persoană, chiar cu ochiul liber.

1. Norii tip panglică: Primul dintre cei şase indicatori descoperiţi de general este apariţia pe cer a unor nori de tip panglică, paraleli. "Aceştia reprezintă materializarea schimbului energetic între pământ şi atmosferă, care precede descărcarea de energie seismică", a explicat generalul Emil Străinu, conform RING.

2. Modificarea nivelului apei din fântâni: Un alt semn foarte important constă în modificarea nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

3. Comportamentul animalelor de companiei: Cel de-al treilea indiciu descoperit de general în cei 30 de ani de cercetări îl reprezintă schimbările comportamentale ale animalelor de companie. "Câinii şi pisicile devin foarte nervoşi şi vor să iasă din casă. De asemenea, peştii şi broaştele-ţestoase din acvarii simt vibraţiile pământului şi devin foarte agitaţie".

4. Oamenii devin mai agitaţi: Potrivit unui studiu realizat de seismologii japonezi, comportamentul oamenilor se schimbă, de asemenea, înainte de producerea unui cutremur. "În orele premergătoare unui cutremur, în zona respectivă, fiinţele vii devin foarte agitate, inclusiv oamenii. Au o stare de nervozitate, de nelinişte, care apare fără motiv", a mai explicat Emil Străinu.

Casa Regală a prezentat linia de succesiune. Cine îi va locul Regelui Mihai... Culmea hoției s-a întâmplat la Cluj! Un hoț a furat mașina cu tot cu șofer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x