Antena Căutare

Și-a mințit soțul că este sechestrată pentru a petrece timp cu noul său iubit. Femeia a indicat chiar și locul unde era ținută captivă

Un bărbat stabilit în Germania a anunțat disperat poliția că soția acestuia se afla sechestată de două zile. Femeia și-a mințit soțul pentru a avea liniște în timp ce petrecea timpul cu amantul său.

Un bărbat stabilit în Germania a anunțat disperat poliția că soția acestuia se afla sechestată de două zile. Femeia și-a mințit soțul pentru a avea liniște în timp ce petrecea timpul cu amantul său.

Tânăra i-a dat și o adresă soțului speriat, aceasta s-ar fi aflat în Călan, sechestrată de două zile.

„În data de 17.08.2019, la ora 22:54, Poliţiei Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un hunedorean (aflat la muncă, în Germania) despre faptul că, de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan. Apelantul a precizat că, în cursul serii de 17.08.2019, a reuşit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este „sechestrată” la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt. Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări la domiciliul tinerei şi au luat legătura cu părinţii acesteia, care au precizat că fiica lor este plecată voluntar de la domiciliu de aproximativ două luni şi că nu au mai ţinut legătura cu aceasta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În momentul în care poliția a efectuat activitățile de căutare și verificările de teren, au depistat-o pe femeie, în raza municipiului Hunedoara. Aceasta a declarat polițiștilor faptul că locuiește de câteva zile în apartamentul unui prieten în Hunedoara. În cursul zile de 17.08.2019, aceasta a fost contactă de către soțul ei, iar după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice, i-a spus acestuia că s-ar afla sechestrată în municipiul Hunedoara.

Imediat după ce și-a mințit soțul, femeia și-a închis telefonul pentru a nu mai fi contactată de către acesta și pentru a putea petrece timp împreună cu noul său iubit.

Femeia a declarat poliției că nu a fost sechestrată sau victimizată în vreun fel.

Eleva exclusă de la Bacalaureat a învins decizia Inspectoratului Școlar. Aceasta va susține examenul maturității în acea... O femeie din Siria şi fiul său de şapte ani, prinşi de poliţiştii de frontieră de la Calafat când încercau să intre în ţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x