Antena Căutare

VIDEO VIRAL, din Suceava! Și-a escaladat propria mașină, ca să nu calce în bălți. „Băi, dar cât de prost să fii să faci aşa ceva?”

Un bărbat din Suceava a fost filmat în timp ce își escalada propria maşină, pentru a ocoli bălţile formate după ploaie pe carosabil. Imaginile au fost publicate pe Facebook și au devenit virale.  

VIDEO VIRAL, din Suceava! Și-a escaladat propria mașină, ca să nu calce în bălți. „Băi, dar cât de prost să fii să faci aşa ceva?”
Captură video.

Bărbatul din Suceava a fost filmat pe un bulevard din oraş în timp ce se dă jos de la volan şi se urcă pe maşină, face câţiva paşi pe capotă, apoi încearcă să coboare pe partea dreaptă. El încearcă, în felul acesta, să ocolească bălţile formate pe carosabil după o ploaie de iarnă.

Imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic și publicate pe platforma de socializare Facebook, devenind virale.

„Băi, dar cât de prost să fii să faci aşa ceva?”, se aude cel care filmează, potrivit Mediafax.

Filmarea a fost distribuită de sute de ori. Reacţiile internauţilor sunt diverse: unii se miră de faptul că zona respectivă arată în acel fel, deşi a fost renovată recent, alţii spun că un gest precum cel al bărbatului filmat „doar în Suceava se poate întâmpla”.

„Cârcotaşi mai sunteţi!!! Dacă nu mergeţi voi la Veneţia ... vine Veneţia la voi”, scrie un internaut, iar altul: „Adidaşii sunt albi, vrei să îi facă negri?”.

Sondaj exploziv! Ce cred românii despre Ceaușescu... Șoferul care a produs panică la Constanța! A făcut slalom printre mașini, ca să scape de Poliție | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x