Sibiu: Numărul angajaţilor de la fabrica de produse medicale confirmaţi cu coronavirus a ajuns la 34

Numărul angajaţilor de la fabrica de produse medicale din Cisnădie, judeţul Sibiu, care au fost confirmaţi cu coronavirus a ajuns la 34. O parte dintre angajaţi vor încheia perioada de izolare în 30 aprilie, iar restul în 8 mai, însă nu s-a stabilit când se va relua activitatea firmei.

Prefectura Sibiu a anunţat, luni, că la fabrica de produse medicale din judeţul Sibiu, conform datelor transmise de DSP Sibiu, până în prezent au fost testate 48 de persoane. Dintre acestea, 34 au primit rezultat pozitiv, iar 14 rezultat negativ.

O parte a personalului va încheia perioada de izolare în 30 aprilie, iar ceilalţi în 8 mai.

"În acest moment nu este stabilită o dată la care societatea va relua activitatea, însă, de îndată ce acest lucru se va stabili Direcţia de Sănătate Publică, va efectua o serie de verificări în vederea punerii a aplicare a unor măsuri preventive de limitare a răspândirii coronavirusului SARS CoV-2", a mai transmis Prefectura Sibiu.

O angajată a fabricii din Cisnădie a murit, în urmă cu două săptămâni, din cauza coronavirusului, iar angajaţii societăţii sunt izolaţi la domiciliu.

Fabrica are aproape 300 de angajaţi.

Sursa : news.ro

Ultimele știri