Antena Căutare

Situație șocantă la Cluj! Un pacient a fost cărat cu scaunul peste un gard ca să ajungă la ambulanță!

Situație șocantă la Cluj-Napoca! Un pacient cu infarct miocardic a trebuit să fie cărat peste gardul unei clădiri pentru a putea fi dus de urgență la ambulanță!

Situație șocantă la Cluj-Napoca! Un pacient cu infarct miocardic a trebuit să fie cărat peste gardul unei clădiri pentru a putea fi dus de urgență la ambulanță!

Un clujean care făcuse un infarct miocardic a fost salvat doar datorită unei intervenţii comune a medicilor, poliţiştilor şi vecinilor.

Întâmplare incredibilă în Cluj-Napoca! Echipajul medical chemat la un pacient care avea nevoie urgentă de ajutor a fost nevoit să sară gardul pentru că accesul în clădire era blocat de o maşină. Iar bolnavul a fost scos tot peste gard.

Această situație incredibilă s-a întâmplat din cauza unei furgonete parcate în faţa casei. Șoferul a ignorat complet semnul de parcare interzisă în fața intrării în clădire și pentru gestul său, bărbatul s-a ales cu o amendă de 400 de lei.

Eva Energy oferă răspunsuri concrete cu privire la serviciile de gaze pe care le furnizează... Încă O ZI LIBERĂ pentru unii dintre români! Niciunul dintre cei aleși NU TREBUIE SĂ VINĂ LA SERVICIU!...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x