Antena Căutare

ŞOCANT! O bătrână a căzut PE ŞINELE DE METROU la staţia "Constantin Brâncoveanu"

O bătrână de 67 de ani este în comă la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, unde a fost transportată de urgenţă după ce a căzut pe şine la staţia de metrou "Constantin Brâncoveanu".

O bătrână de 67 de ani este în comă la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, unde a fost transportată de urgenţă după ce a căzut pe şine la staţia de metrou "Constantin Brâncoveanu", relatează Antena 3.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a fost sesizat, sâmbătă dimineaţă, cu privire la faptul că o femeie a căzut pe şine la staţia de metrou "Constantin Brâncoveanu".

"Femeia, în vârstă de 67 de ani, a fost scoasă în viaţă de pe şine şi transportată de urgenţă la Spitalul Bagdasar-Arseni. Nu a fost nevoie de descarcerare dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor femeii", a relatat corespondentul Antena 3, Andrada Popovici.

Reprezentanţii spitalului au precizat, pentru agenţia Mediafax, că bătrâna a suferit, potrivit primelor constatări, un traumatism cranio-cerebral şi este supusă unor investigaţii, inclusiv o tomografie computerizată.

"Este în comă şi sedată, i se fac investigaţii pentru a se vedea exact starea ei de sănătate", au mai spus medicii.

Vom reveni cu amănunte!

Te va lăsa fără cuvinte! "Iubire necondiţionată. Adoptă un câine", clipul care a emoţionat o lume întreagă... Vremea se răceşte! Meteorologii au emis o avertizare de VÂNT PUTERNIC. Vezi zonele vizate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x