Soferul ucigas de pe Calea Floreasca, arestat pentru 29 de zile

Tanarul de 20 de ani care a accidentat mortal doi oameni in aceasta dimineata, Andronie Traian Andrei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat de ucidere din culpa, dupa ce a lovit un taxi, iar soferul si pasagera acestuia au murit.

CITESTE si...

Taximetristul omorat pe Calea Floreasca era absolvent a doua facultati si se pregatea de nunta

Mama fetei care a murit pe Calea Floreasca: Nu am nevoie de banii lui. Imi doresc sa moara

Soferul vitezoman care a provocat accidentul de pe Calea Floreasca din Capitala este fiu de bancher si student in Olanda.

Gonea cu 180 de kilometri pe ora, spun martorii, la bolanul bolidului sau 4x4, cand a lovit o masina pe bulevard si-apoi a spulberat un taximetru.

Taximetristul si clienta sa au murit pe loc. Tanarul plecase, se pare, pe patru carari dintr-un club, iar o patrula de politie gonea dupa el. A refuzat sa sufle in fiola si sa i se recolteze probe de sange.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri