Antena Căutare

Sofia Vicoveanca a lipsit de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat și ce a transmis

Decesul lui Benone Sinulescu a cutremurat lumea artiștilor, iar colegii de breaslă au primit cu greu vestea trecerii în neființă a artistului. Sofia Vicoveanca, cea care i-a fost colegă de scenă, nu a putut participa la înmormântarea lui Nea Beni și a transmis un mesaj plin de durere.

colaj de fotografii cu sofia vicoveanca in costum popular și benone sinulescu care a murit Galerie
La înmormântare, însă, nu a putut participa Sofia Vicoveanca, o veche colegă de scenă a lui Benone Sinulescu. Aceasta și-a exprimat regretul și a transmis un mesaj plin de durere. | Antena 1/ Hepta

Artistul Benone Sinulescu a murit joi. Data de 18 noiembrie 2021 rămâne în sufletul artiștilor din România ca zi de doliu imens. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani în urma unei pneumonii care s-a complicat.

Artiștii de pretutindeni au fost atinși de vestea decesului lui Nea Beni, iar mulți dintre ei și-au exprimat regretul și au fost alături de artist pe ultimul drum.

Ce mesaj a transmis Sofia Vicoveancaîn ziua în care Benone Sinulescu a fost înmomântat

Locul de veci al interpretului de muzică populară este situat pe aleea centrală a Cimitirului ”Eternitate” din Arad.

La înmormântare, însă, nu a putut participa Sofia Vicoveanca, o veche colegă de scenă a lui Benone Sinulescu. Aceasta și-a exprimat regretul și a transmis un mesaj plin de durere.

”Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone? Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească.

Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă! Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn. Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman. Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan.ro.

Benone Sinulescu a murit de o boală "înșelătoare". Ce este și cum se manifestă pneumonia de aspirație

Benone Sinulescu ar fi fost internat în spital duminică, dar starea lui s-a înrăutățit pe fondul problemelor de sănătate. Artistul s-a stins din viață la ora 14:50, acasă, după ce nu a vrut să fie dus la o unitate medicală.

Elena Sinulescu a explicat faptul că maestrul Benone a fost tratat la domiciliu în ultimele sale zile. Conform soției, Nea Beni a murit acasă, răpus de pneumonie. Nu orice tip de pneumonie, ci una foarte severă, conform medicului Beatrice Mahler.

Citește și: Ce tarif avea Benone Sinulescu pentru evenimente. Artistul cerea o sumă medie

“Pneumonia de aspirație este o formă foarte severă de pneumonie, în care o parte din conținutul stomacului ajunge în plămân și arde plămânul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistență important și cu risc de deces mare.

Sunt forme de pneumonie de aspirație care se vindecă și forme care chiar dacă sunt internate nu reușesc să depășească acest moment. Este foarte important ca intervenția să se facă prompt în astfel de situaţii.

Pneumoniile de aspirație pot fi întâlnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afecțiuni neurologice.

Este o pneumonie care evoluează sever și șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a explicat dr. Beatrice Mahler, potrivit România TV.

Citește și: Ce avere avea Benone Sinulescu. Regretatul artist își făcuse testamentul încă din 2014

Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară, de la ora 19.00, după o vacanță petrecută alături de întreag... (P) Indicele ROBOR atinge noi maxime în timp ce IRRC scade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x