Căutare Live

Soluții pentru a scăpa de creditele bancare. Peste 2 milioane de români au credite la bancă!

Oare câţi româini NU au credite la bancă? Există aşa ceva? E foarte greu să îţi cumperi o maşină, o casă sau să strângi bani pentru a renova ceva nu e uşor nici măcar să-şi cumpări toate electrocasnice. Cert este că de multe ori, singura soluţie pe care o găsim este să luăm bani din bancă.

De aici, pornesc şi alte probleme, în cazul unora dintre creditori. Dobânzi, comisioane de administare, situaţia socială se schimbă şi nu mai putem face faţă. Dar şi pentru aceste probleme să ştiţi că există soluţii!

Mai exact, un centru de soluţionare alternativă a litigiilor cu banca. Concret, o echipă de consilieri care vă pot ajuta într-un mod obiectiv, neutru şi GRATUIT să găsiţi acea cale de mijloc între ce vreţi dumneavoastră şi ce vrea banca, astfel încât să evitaţi plimbările prin instanţele de judecată.

Vrem sau nu să recunoaştem, în ziua de astăzi fără un credit, de nevoie personale sau ipotecar, nu ne descurcăm. Dar ce ne facem atunci când ne trezim, în timp, că ratele ajung să depăşească posibilitatea financiară? Asta s-a întâmplat în cazul românilor care s-au împrumutat înainte de 2010 şi care, o dată cu explozia cursului valutar, de pildă, nu şi-au mai putut plăti dările.

Din 2016 însă, o directivă europeană a obligat România să creeze un centru de soluţionări alternative a litigiilor.

Renegocierea contractului este doar una dintre speţele pe care le rezolvă conciliatorii centrului. Paşii sunt simpli: trebuie doar completat un formular online sau trimis un email cu toate documentele pe care le aveţi.

„Se numeşte un conciliator în mod aleatoriu în acel dosar. Din momentul numirii conciliatorului, noi luăm legătura cu cosumatorul, avem datoria să ascultăm problemele şi solicitările pe care le are, ne aplecăm asupra situaţiei sociale şi financiare, luăm în calcul toate aspetele problemei, nu strict contractuale, ca să soluţionăm cât mai bine situaţia. CUT 27.53 Motivele sunt diverse, de la blocarea de carduri, la reducere de comisioane de administrare, la eliminare de comisionare, reducere de dobândă în cazul în care dobânda e prea mare şi nu se mai poate achita rata, la conversii de credite din monedă străină, CHF în lei.” , a explicat Camelia Popa, conciliator.

De la începutul anului, peste 350 de astfel de dosare au fost rezolvate.

Doi bărbaţi din Bucureşti sunt cercetaţi după ce ar fi încercat să vândă monede antice şi medievale care ar putea face p... Veste bună pentru iubitorii muzicii rock! Solistul trupei Supertramp vine în România...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x