Antena Căutare

Sondaj exploziv! Ce cred românii despre Ceaușescu

La 30 de ani de sângeroasa revoluție care a schimbat copleșitor cursul destnului României, oamenii condamnă vehement modul în care a fost pedepsit cuplul Ceaușescu. 

Sondaj exploziv! Ce cred românii despre Ceaușescu Galerie
Nicolae Ceaușescu

Întrebați dacă soții Ceaușescu au avut parte de un proces corect, 74% dintre români consideră că NU, în timp ce 11% consideră că DA, iar 15% au preferat să nu răspundă.

De asemenea, 78% dintre respondenți consideră că executarea lui Nicolae Ceaușescu nu a fost corectă, la polul opus însă, 11% dintre cetățeni consideră că a fost îndreptățită, iar 11% au preferat însă să nu răspundă.

Românii au fost întrebați și dacă viața în timpul regimului Ceaușist a fost una mai bună, iar aici rezultatele au fost mai spectaculoase. 48% dintre cetățeni au răspuns că NU, 38% au răspuns că DA, iar 14% au ales să nu răspundă.

Sondajul a fost realizat în prioada 12-17 decembrie 2019 pe un eșantion de 1067 de oameni cu vârsta de peste 18 ani.

„Vom fi pulverizaţi în unul-două minute”. Elicopterul cu care a fugit Nicolae Ceaușescu, la un pas de prăbușire în Bucur... VIDEO VIRAL, din Suceava! Și-a escaladat propria mașină, ca să nu calce în bălți. „Băi, dar cât de prost să fii să faci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x