Antena Căutare

Cererea lui Sorin Blejnar de ridicare a interdictiei de a parasi tara a fost respinsa

Sorin Blejnar a venit in aceasta dimineata la Curtea de Apel, unde magistratii judeca recursul sau la interdictia de a parasi tara timp de 30 de zile.

UPDATE 16:30: Cererea lui Sorin Blejnar de ridicare a interdictiei de a parasi tara a fost respinsa ca nefondata de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

UPDATE 14:00: "Eu sper ca i-am convins pe judecatori si sper ca voi convinge toata opinia publica din tara asta ca nu cunosc nimic despre acest dosar si ca nu am niciun fel de implicatie', a afirmat Blejnar, la iesirea din sala de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti. El a explicat ca nu stie nimic despre Codrut Marta si nici de afacerile pe care acest le derula.

Saptamana trecuta, fostul sef de la finante a aflat ca este urmarit penal pentru complicitate la evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional.

Mai exact, procurorii sustin ca acesta ar fi sustinut mai multe persoane, banuite ca faceau afaceri cu motorina, dar uitau sa plateasca si accizele aferente.

In acelasi dosar, fostul consilier al lui Blejnar, Codrut Marta, sotii Nemes si alte doua persoane au primit mandate de arestare in lipsa. Toti sunt urmariti penal pentru ca ar fi prejudiciat statul cu 15 milioane de euro prin evaziune fiscala.

Sursa: Antena3.ro

Zeci de hectare de padure si pasune ard mocnit in lantul Carpatilor... Topul celor mai cautate facultati la Universitatea Bucuresti. 77,7 candidati pe loc la Limbi Moderne Aplicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x