Căutare Live

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF, audiat la DIICOT Brasov

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF a fost chemat la DIICOT Brasov. Procurorii i-au prezentat materialul de urmarire penala in dosarul de evaziune fiscala cu produse petroliere de 21 de milioane de euro. Blejnar a declarat presei ca este nevinovat si ca nu are nicio legatura cu „dosarul motorina”.

La intrarea in sediul DIICOT, Sorin Blejnar a declarat ca a venit sa vada despre ce este vorba si ca este nevinovat. Fostul sef al ANAF sustine ca nu are nicio legatura cu motorina pentru care nu s-au platit accizele la bugetul de stat.

El este acuzat de sprijinirea unui grup infractional si complicitate la evaziune fiscala. In acelasi dosar este cercetat si fostul consilier a lui Sorin Blejnar, Codrut Marta. Acesta din urma a fost dat in urmarire internationala. La inceputul lunii, politia din Republica Dominicana a anuntat l-a prins pe Marta, dar s-a dovedit in cele din urma, ca s-a inselat.

Foto: Intact Images

Mircea Badea si Victor Ciutacu transfera primii bani pe numele Floricai Lavric. Vezi cat au strans pana acum!... COD PORTOCALIU de canicula pana duminica!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri