Antena Căutare

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF, audiat la DIICOT Brasov

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF a fost chemat la DIICOT Brasov. Procurorii i-au prezentat materialul de urmarire penala in dosarul de evaziune fiscala cu produse petroliere de 21 de milioane de euro. Blejnar a declarat presei ca este nevinovat si ca nu are nicio legatura cu „dosarul motorina”.

La intrarea in sediul DIICOT, Sorin Blejnar a declarat ca a venit sa vada despre ce este vorba si ca este nevinovat. Fostul sef al ANAF sustine ca nu are nicio legatura cu motorina pentru care nu s-au platit accizele la bugetul de stat.

El este acuzat de sprijinirea unui grup infractional si complicitate la evaziune fiscala. In acelasi dosar este cercetat si fostul consilier a lui Sorin Blejnar, Codrut Marta. Acesta din urma a fost dat in urmarire internationala. La inceputul lunii, politia din Republica Dominicana a anuntat l-a prins pe Marta, dar s-a dovedit in cele din urma, ca s-a inselat.

Foto: Intact Images

Mircea Badea si Victor Ciutacu transfera primii bani pe numele Floricai Lavric. Vezi cat au strans pana acum!... COD PORTOCALIU de canicula pana duminica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x