Antena Căutare

Sorin Oprescu a cerut intensificarea interventiilor de deszapezire in Capitala

Ninsoarea a cuprins din nou Capitala. Primarul general, Sorin Oprescu, a cerut operatorilor de deszapezire sa intensifice interventiile in toate sectoarele. Conform prognozelor meteorologilor, ninsoarea va continua in Bucuresti.

Ninsoarea a inceput in jurul orei 9:00, iar plugurile si masinile care imprastie material antiderapant au iesit pe strazi la ora pranzului.

"In toate cele sase sectoare se actioneaza cu prioritate in zona pantelor, rampelor si podurilor, pe arterele principale si secundare, dar si la intrarile in scoli, spitale si alte institutii publice. Mentionam ca se pastreaza in permanenta legatura cu Brigada de Politie Rutiera astfel incat, daca va fi necesar, echipajele Politiei vor facilita interventia utilajelor de deszapezire", se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti, citat de Antena 3.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut verificarea modului de interventie a operatorilor de deszapezire. De asemenea, Oprescu a dispus ca Politia Locala sa sprijine agentii de circulatie ai Brigazii Rutiere pentru fluidizarea circulatiei.

Foto: Intact Images

Traficul aerian a fost dat peste cap din cauza cetii. Mai multe curse au fost deviate... Vanatoare cu protest la Balc: Militantii pentru drepturile animalelor cer oprirea vanatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x