Antena Căutare

Sorin Oprescu: Lucrarile la noile pasaje din Capitala vor incepe in toamna

Primaria Capitalei va lucra toata vara la refacerea si modernizarea infrastructurii din Bucuresti. Astfel, din toamna, vor lucrarile la pasajele Mihai Bravu, Piata Presei si Piata Sudului.

In acest moment, sunt 117 santiere deschise in Bucuresti. Se lucreaza pe cinci bulevarde principale si pe alte zeci de strazi, dar si la mai multe cladiri. Sorin Oprescu spune ca sunt zeci de lucrari la sistemul de distributie a apei si canalizare si se munceste la reabilitatea multor cladiri. Marile proiecte sunt insa departe de finalizare. Santierul de pe bulevardul Liviu Rebreanu e la jumatate, la fel si lucrarile din zona Camil Ressu - Nicolae Grigorescu. Doar diametrala Buzesti-Berzei-Uranus este gata in proportie de 80 %.

Pe Calea Victoriei vor incepe din august lucrari de largire a trotuarelor si de modernizare a iluminatului. Primarul Bucurestiului vrea sa rezolve problema magazinelor dezafectate si sa restrictioneze circulatia masinilor pe perioada weekend-urilor. O Cale a Victoriei pietonala este un proiect mai vechi al primariei, informeaza Antena3.

Urmeaza, de asemenea, lucrari la Arcul de Triumf , la Observatorul Astronomic si la Casa Cesianu.

Foto: Intact Images

Informare meteo de CANICULA pana duminica!... Grav accident rutier pe DN70: Opt oameni au fost raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x