Antena Căutare

Ultima oră! Spitalele din România externează toţi pacienţii care nu sunt urgenţe. Bolnavii sunt trimiși acasă

Internările pentru operaţii şi investigaţii medicale sunt suspendate pentru 14 zile începând de marţi, iar în termen de 48 de ore vor fi externaţi toţi pacienţii care nu sunt urgenţe şi nu necesită obligatoriu îngrijiri medicale, conform deciziei avizate de ministrul de Interne Marcel Vela.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Klaus Iohannis, după primele decese din cauza coronavirus: Urmează săptămâni critice / Vom lua măsuri chiar mai dure

Programările și consultațiile se suspendă

De asemenea, se suspendă consultaţiile programate şi programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice şi private. În termen de 48 de ore de la intrarea în vigoare a ordinului, vor fi externaţi toţi pacienţii care nu reprezintă urgenţe şi care nu necesită obligatoriu acordarea îngrijirilor medicale în spital.

Conducerile spitalelor pot decide reorganizarea programului şi a permanenţei personalului, prin introducerea activităţii medicale în regim de ture şi gărzi, fără afectarea salarizării personalului.

Sursa : news.ro

Secretarul general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Tudor Şimota, internat cu diagnosticul de coronavirus... Dosarul penal de la Spitalul din Filiaşi a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x