Căutare Live

Gheorghe Flutur a chemat un medic, în toiul nopții, să-i facă testul Covid-19: "Dar sunt acasă, e 11 ceasul!" Interceptări care dezvăluie focarul de la Suceava

Gheorghe Flutur apărea, în martie, pe lista medicilor testaţi înaintea tuturor. El şi membri din echipa lui au fost trecuţi, în acte, drept cadre medicale. Din greşeală, a explicat medicul de la DSP care s-a ocupat de recoltare. Doctor ce a fost, de fapt, chemat în toiul nopții pentru a-l testa pe președintele Consiliului Județean Suceava, lucru dovedit și de stenogramele făcute publice.

Interceptările au fost prezentate, în exclusivitate, la Observator. Din discuţiile pe care șefa DSP Suceava de la acea vreme, medicul Cătălina Zorescu, le-a avut cu Flutur reiese că acesta i-a cerut să vină la spital, pentru recoltare, în toiul nopții.

Suceava, nereguli în masă în cel mai mare focar de Covid-19 din România

Aproape 3.000 de cazuri de coronavirus. Mai mult decât restul Moldovei şi Dobrogea la un loc. Un focar care s-a rostogolit ca un bulgăre al incompetenţei, de la o zi la alta.

Citește și:

„Plămânii bolnavilor se făceau bucăți”. Mărturii din infern: Ce a văzut un medic trimis să lupte cu noul coronavirus, în Suceava

23 martie. România numără 576 de cazuri de coronavirus. Spitalul Judeţean Suceava e punct roşu pe harta epidemiei. Medici şi pacienţi sunt infectaţi, lipsesc echipamente, reguli şi un circuit dedicat suspecţilor. Tot personalul medical este chemat să se testeze laolaltă.

A doua zi, vin rezultatele: 103 cadre medicale sunt infectate cu Covid. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava deschid dosar penal in rem pentru că nu s-au luat măsuri de siguranţă.

25 martie. Spitalul Judeţean se închide. În aceeaşi zi, vine şi vestea că preşedintele Consiliului Judeţean e infectat cu SARS-COV2. Gheorghe Flutur spunea atunci că diagnosticul a venit după o testare a întregii sale echipe.

Flutur, trecut pe lista pentru teste Covid-19 drept medic, din "greșeală"

Doar că Gheorghe Flutur apărea pe lista medicilor testaţi în urmă cu 5 zile, înaintea tuturor. Şi el, şi membri din echipa lui, au fost trecuţi, în acte, drept cadre medicale. Din greşeală, a explicat medicul de la DSP care s-a ocupat de recoltare.

Citește și: Minciuni și dezastru la Suceava! Șase decese cauzate de coronavirus au fost „rătăcite”! Explicațiile generalului Oprea, halucinante: „Dacă se interpretează?”

Dar din discuţiile pe care le-a avut cu Flutur reiese altceva, arată stenogramele obţinute de o echipă Obsevator.

Citește și
colaj de fotografii cu Florin Opriţescu, care a murit la 42 de ani.
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
geena davis, imbracata in blugi mai largi decat ea, coboara din masina desculta, si poarta pe cap o esarfa albastra
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut o fetita sambata
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Mai multe articole

Discuție între Gheorghe Flutur și medicul chemat să-l testeze pe președintele CJ Suceava

Interceptările făcute de procurori au fost prezentate, în exclusivitate, la Observator. "Z" este medicul chemat de Flutur, la 11 noaptea, să-i recolteze probe pentru testarea Covid-19.

  • Z: Dar nu mă scufundaţi pe mine de tot pentru că ştiţi care a fost contextul în noaptea aia!
  • F: Cu ce să scufund?
  • Z: Contextul că am fost chemată la 11 jumate.da? Ăsta o fost contextul!
  • F: Adică, dumneavoastră ce spuneţi? Da, da, am înţeles.Dar ce spuneţi , că la ora aia nu se recoltau sau ce?
  • Z: La ora aia eram acasă, era 11 jumate.
  • F: Dar la medici când aţi recoltat dumneavoastră?
  • Z: Dar nu am recoltat la medici, eraţi numai dumneavoastră de la Consiliul Judeţean acolo şi un singur medic.

Dar cazul Flutur e doar o piesă dintr-un puzzle de nereguli.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Raed Arafat, pregătit pentru ce e mai rău: "Valul doi de coronavirus nu este o glumă!"...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri