Antena Căutare

Sute de angajati de la Oltchim au reluat protestele. Sindicalistii de la Arpechim s-au solidarizat cu ei

Sute de angajati de la combinatul Oltchim au reluat protestele in aceasta dimineata. Oamenii sunt nemultumiti de situatia privatizarii combinatului. Sindicalistii de la Arpechim s-au solidarizat cu ei si au organizat, la randul lor, un protest.

Nemultumiti ca activitatea combinatului este oprita si nu si-au primit nici acum salariile pe luna august, sute de angajati de al Oltchim protesteaza din nou. Liderul sindical al angajatilor, Constantin Diculoiu, a declarat in direct, la Antena 3, ca protestele de astazi nu au fost organizate de sindicat. El a mentionat si ca angajatii care au iesit in strada ar fi manipulati, fara a preciza si cine s-ar afla in spatele acestei manipulari.

La fel ca si protestatarii, Diculoiu spera ca Dan Diaconescu isi va respecta angajamentul si le va plati oamenilor salariile chiar inainte sa semneze contractul de vanzare-cumparare a combinatului, asa cum a promis.

Sindicalistii de la Arpechim Pitesti s-au solidarizat cu cei de la Oltchim si au organizat un protest. Aproximativ 300 de oameni au iesit in strada pentru a-si arata sustinerea fata de angajatii valceni.

Daca Dan Diaconescu nu va plati banii promisi pentru Oltchim pana pe 1 octombrie, Guvernul va schimba conducerea combinatului si va pune in aplicare un plan de urgenta.

Un depozit plin cu mobila a fost distrus in totalitate de un incendiu puternic... Ursul ataca din nou. Un cioban din Petrosani e in stare grava, cu buza inferioara smulsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x