Antena Căutare

Tânăr reţinut după ce ar fi urcat o fată de 17 ani din Piteşti cu forţa în maşină, ducând-o în judeţul Dâmboviţa

Un tânăr de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut după ce, săptămâna trecută, împreună cu alţi doi tineri, ar fi urcat-o pe o fată de 17 din Piteşti cu forţa în maşină, ducând-o în Dâmboviţa.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au întocmit un dosar penal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce o fată de 17 ani din Piteşti a dispărut, în 6 mai.

"În urma cercetărilor a fost identificat tânărul de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, care, în seara zilei sus-menţionate, în jurul orei 18:30, împreună cu alţi doi tineri, ar fi urcat-o pe minoră, prin constrângere fizică, într-un autoturism, cu care ulterior s-ar fi deplasat pe raza judeţului Dâmboviţa", a transmis Poliţia Judeţeană Argeş.

Luni, tânărul a fost prins şi dus la sediul Poliţiei municipiului Piteşti, unde, după administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : news.ro

„S-au sinucis deja trei persoane!” De două luni, fiica ei este blocată, în larg, pe un vas de croazieră. Românii trăiesc... Buzău: 14 persoane din Râmnicelu, între care cinci angajaţi ai Primăriei, confirmate cu coronavirus / Toţi angajaţii ins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x