Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tânăr reţinut după ce ar fi urcat o fată de 17 ani din Piteşti cu forţa în maşină, ducând-o în judeţul Dâmboviţa

Un tânăr de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut după ce, săptămâna trecută, împreună cu alţi doi tineri, ar fi urcat-o pe o fată de 17 din Piteşti cu forţa în maşină, ducând-o în Dâmboviţa.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au întocmit un dosar penal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce o fată de 17 ani din Piteşti a dispărut, în 6 mai.

"În urma cercetărilor a fost identificat tânărul de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, care, în seara zilei sus-menţionate, în jurul orei 18:30, împreună cu alţi doi tineri, ar fi urcat-o pe minoră, prin constrângere fizică, într-un autoturism, cu care ulterior s-ar fi deplasat pe raza judeţului Dâmboviţa", a transmis Poliţia Judeţeană Argeş.

Luni, tânărul a fost prins şi dus la sediul Poliţiei municipiului Piteşti, unde, după administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : news.ro

Recomandari