Căutare Live

Tânăr reţinut după ce ar fi urcat o fată de 17 ani din Piteşti cu forţa în maşină, ducând-o în judeţul Dâmboviţa

Un tânăr de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut după ce, săptămâna trecută, împreună cu alţi doi tineri, ar fi urcat-o pe o fată de 17 din Piteşti cu forţa în maşină, ducând-o în Dâmboviţa.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au întocmit un dosar penal, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce o fată de 17 ani din Piteşti a dispărut, în 6 mai.

"În urma cercetărilor a fost identificat tânărul de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, care, în seara zilei sus-menţionate, în jurul orei 18:30, împreună cu alţi doi tineri, ar fi urcat-o pe minoră, prin constrângere fizică, într-un autoturism, cu care ulterior s-ar fi deplasat pe raza judeţului Dâmboviţa", a transmis Poliţia Judeţeană Argeş.

Luni, tânărul a fost prins şi dus la sediul Poliţiei municipiului Piteşti, unde, după administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri