Imaginile care fac senzație pe internet! Tanti Niculina a vorbit despre referendum: ”Asta a fost și va fi cât o fi lumea”

 

Referendumul pentru redefinirea familiei a stârnit numeroase reacții în mediul virtual, însă o femeie în vârstă de 85 de ani, pe nume Niculina Nițu, a devenit personajul zilei. 

În cadrul unui videoclip publicat pe Youtube, femeia a vorbit despre referendum, iar replicile ei au făcut furori în mediul virtual. 

„E o minciună! Câtă minciună este de 30 de ani de la Revoluție. Eu cred că mor și nu mai văd să scăpăm de așa ceva.

Asta a fost (homosexualitatea, n.red.) și va fi cât o fi lumea. Sunt oameni. Sunt oameni lăsați de Dumnezeu. Au figura noastră... Nu schimbăm noi nimic.

Îmi pare rău că politicul ăsta a intrat în biserici. Eu nu mă duc la biserică să-mi spună să mă ducă la votare. (Vi s-a spus?) Cum nu? Și astăzi, și duminică.

Eu mă duc pentru Dumnezeu la biserică. Eu nu vreau politică în biserică. De ce au intrat preoții în politică? Și patriarhul e în politică? De ce sunt preoți în politică? Scrie la carte că n-are voie să facă politică? N-are voie!”, a spus bătrâna despre referendumul pentru redefinirea familiei.

La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,10% dintre alegători, potrivit datelor FINALE anunţate de Biroul Electoral Central (BEC) în urma centralizării proceselor verbale din toate secţiile de votare.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI