Antena Căutare

Targoviste: Hoti "tradati" de camerele de supraveghere

Patronii magazinelor de electronice din Targoviste pot rasufla usurati. Politistii au reusit sa prinda o banda care, pana ieri, a pradat nu mai putin de 8 magazine. Hotii luau plasme, laptopuri, dvd-uri si reuseau tot timpul sa-i pacaleasca pe oamenii legii. La utlima spargere au fost dati de gol de camerele de supraveghere.

Pe imaginilede pe camera de supraveghere se vede cum tinerii intra in magazin ca la ei acasa. Sunt deja la a opta spargere si stiu foarte bine ce au de facut. Cu glugile pe cap se misca rapid prin magazin.

Nu iau nimic la intamplare. Tintesc produsele cele mai scumpe. Pe aceste imagini se vede cum tanarul ia doua plasme de toata frumusetea. Le strange la subrat si dispare. In cateva minute, magazinul ramane aproape gol.

Asta a fost ultima lor "operatiune". Au furat cel mai mult, dar a fost cu ghinion. Au nimerit intr-un magazin supravegheat video, iar politia i-a prins imediat! Pusi in fata probelor, au negat orice implicare.

Tanarul din imagine este o cunostinta mai veche a politistilor. Nu mai devreme de luna trecuta, in preajma sarbatorilor de Paste, s-a luat la bataie cu un barman pe motiv ca acesta nu voia sa-i imprumute bani pentru etnobotanice. Ca un facut, si atunci ca si acum, tot camerele de supraveghere l-au dat de gol.

Acestia au fost retinuti pe baza de ordonata pentru 24 de ore, sub acuzatia de furt calificat, iar unul dintre ei a fost deja arestat pentru 29 de zile.

VIDEO! Hoti prinsi in flagrant la furat de masini in sectorul 4... Injectii cu botox, la 8 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x