Căutare Live

Cum te îmbolnăvești de la telefon sau telecomandă, printr-o atingere! Greșeala făcută de toți românii

Toată lumea folosește telefonul mobil, laptopul sau tableta, dar puțini sunt cei care știu că aceste dispositive ascuns un real pericol pentru sănătate.

Telefonul sau telecomanda, periculoase pentru sănătate

Fie că vorbim de sezonul gripal sau nu, specialiștii trag un semnal de alarmă că aceste dispositive menite să ne facă viața mai ușoară ne pot îmbolnăvi, fără ca noi să ne dăm seama.

TELEFONUL ȘI TELECOMANDA, EXTREM DE PERICULOASE PENTRU SĂNĂTATE

Studiile au arătat faptul că telefoanele mobile au de zece ori mai mulți microbi decât un capac de toaletă. Oricât de surprinzător ar părea, explicația este una cât se poate de evidentă. Dacă vasul de toaletă este dezinfectat destul de frecvent, prea puțini oameni se asigură că fac acest lucru și cu telefonul, laptopul, tableta sau chiar telecomanda TV.

Dispozitivele se poartă în buzunar sau genți, se pun pe mesele din oraș sau sunt folosite inclusiv la toaletă. Totuși, puțini sunt cei care le dezinfectează frecvent.

Cum te îmbolnăvești de la telefon sau telecomandă, printr-o atingere! Greșeala făcută de toți românii

Telefonul sau telecomanda, periculoase pentru sănătate

Telefonul sau telecomanda, periculoase pentru sănătate

Spălatul pe mâini își pierde din efect dacă ulterior persoana respective pune mâna pe un telefon care nu a mai fost dezinfectat cu spirt sau soluții pe bază de alcool. La fel de eficiente sunt și gelurile sau șervețelele antibacteriane.

De dapt, telefonul mobil poate să fie atât de plini de microbi încât contactul cu pielea (mai ales în zona sensibile precum zona ochilor și a obrajilor) poate cauza alergii, acnee sau tot felul de iritații și probleme de piele. Numeroase boli pot fi luate din cauza suprafețelor neigienizate și aici vorbim nu doar despre răceli sau gripă, ci și de alte afecțiuni mai grave.

La fel de murdare sunt și butoanele de la lift, suprafețele din mijloacele de transport în comun sau cărucioarele de cumpărături.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Turismul românesc, afectat de coronavirus. Mii de turiști și-au anulat rezervările...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri