Antena Căutare

Teodora, fiica preotului din Bacău, răpusă de cancer, a fost înmormântată: "Și-a împărțit lucrurile fraților ei. A murit cu o lacrimă pe obrăjor"

"A împărțit toate lucrurile ei fiecărui frățior în parte. S-a stins apoi, dăruindu-ne o ultimă lacrimă ce-i curgea din ochişor", sunt cuvintele sfâșietoare ale pretului Florin Stamate, cel care și-a condus fiica pe ultimul drum. Teodora a murit la 15 ani de cancer, după ce doi ani întregi s-a luptat cu boala. A fost înmormântată printre răuri de lacrimi. 

"A împărțit toate lucrurile ei fiecărui frățior în parte. S-a stins apoi, dăruindu-ne o ultimă lacrimă ce-i curgea din ochişor", sunt cuvintele sfâșietoare ale pretului Florin Stamate, cel care și-a condus fiica pe ultimul drum. Teodora a murit la 15 ani de cancer, după ce doi ani întregi s-a luptat cu boala. A fost înmormântată printre răuri de lacrimi.

Preotul Florin Stamate, de la Parohia Şesuri, din județul Bacău, și-a condus fiice pe ultimul drum. Teodora a murit duminică, după o îndelungă și grea suferință cauzată de cancerul care a măcinat-o în ultimii doi ani. A lăsat înainte tuturor indicații despre cum vrea să fie înmormântate, ce lucruri lasă fiecăruia dintre frătiorii ei, iar părinților le-a spus să meargă mai departe și să o păstreze în suflet.

Citește și: Fiica preotului Florin Stamate s-a stins din viață, după o lungă suferință

Teodora fost înmormântată departe de locul natal, în cimitirul mănăstirii Paltin, de la Petru Vodă (judeţul Neamţ), unde adolescenta obişnuia să-şi petreacă vacanţele în ultimii ani. La slujă au asistat familia și prietenii apropiați Teodorei.

Teodora, fiica preotului din Bacău, răpusă de cancer, a fost înmormântată: "Și-a împărțit lucrurile fraților ei. A murit cu o lacrimă pe obrăjor"

Teodora le-a spus părinților, înainte de a muri, care sunt ultimele ei dorinte

"A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest moment. Cu doar câteva zile în urmă a împărţit toate lucrurile ei fiecărui frăţior în parte, apoi ne-a spus că dorinţa ei este să fie înmormântată în cimitirul mănăstirii de maici Paltin - Petru Vodă - Neamţ, acolo unde de câţiva ani mergea în vacanţă şi petrecea clipe înălţătoare alături de maici. Ne-a rugat să o îmbrăcăm în costum popular românesc. A dat fiecărui frăţior câte un sfat; ne-a întărit pe noi părinţii mulţumindu-ne pentru tot ce am făcut pentru ea şi cerându-şi iertare de la toţi“, a anunţat părintele îndurerat, într-o postare pe Facebook.

Teodora, fiica preotului din Bacău, răpusă de cancer, a fost înmormântată: "Și-a împărțit lucrurile fraților ei. A murit cu o lacrimă pe obrăjor"

„M-a întrebat cum va putea să mulţumească vreodată tuturor celor care au ajutat-o şi s-au rugat pentru ea…I-am zis că, făcând şi ea acelaşi lucru pentru toţi…Şi aşa… împăcata cu toţi, cu sine şi cu Dumnezeu în timpul slujbei sfântului Maslu după prima Evanghelie s-a stins în tăcere dăruindu-ne o ultimă lacrimă ce-i curgea din ochişor“, a mai preotul Stamate.

DNA: Mai mulţi foşti şefi din Ministerul Educaţiei, trimişi în judecată pentru luare de mită; în dosar este inculpat şi ... Bilete gratuite pentru transportul în comun, dacă reciclezi PET-uri: ”Dacă folosești banii pentru a-i motiva, se vor imp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x