Antena Căutare

Timisoara: O batrana a aruncat 10 mii de euro la gunoi! Din neatentie!

Cu cat poate fi platita o clipa de neatentie? Uneori, chiar si cu 10 mii de euro. A patit-o o femeie de 75 de ani din Timisoara care, din greseala, a aruncat la gunoi o punga in care se afla aceasta suma. Cand si-a dat seama ce a facut era prea tarziu. Banii au disparut, iar femeia a fugit intr-un suflet la Politie.

Si cum norocul se razbuna, femeia nu si-a mai gasit banii. Pagubita crede crede ca una dintre persoanele fara adapost care isi fac veacul prin zona i-ar fi luat. Femeia de 75 de ani, fosta profesoara universitara, a pus ban langa ban ani la rand si acum vroia sa se duca sa-i puna in cont 10 mii de euro fiului sau din Belgia.

Cand a iesit din casa a luat si punga de gunoi cu ea. Si a aruncat odata cu eA si banii. Si-a dat seama la scurt timp si s-a intors, dar banii nu mai erau, a mai gasit doar punga si actele.

Aflata in stare de soc, abia dupa cateva ore s-a gandit sa ceara ajutorul politistilor. Oamenii legii au intocmit un dosar penal pentru insusirea unui bun necuvenit, insa sansele de a-l gasi pe cel care a luat banii sunt reduse.




financial-com.info VIDEO! Camatar prins in flagrant la Ploiesti!... DIICOT a trimis in judecata 30 de persoane pentru infractiuni informatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x