Antena Căutare

Tornadă în vestul României! Mai multe TIR-uri s-au răsturnat și un tren a fost la un pas de catastrofă!

O furtună puternică a măturat vestul ţării, iar oamenii vorbesc despre o tornadă. Inclusiv ministrul agriculturii o confirmă. A văzut stâlpi rupţi în două şi acoperişuri smulse.

O furtună puternică a măturat vestul ţării, iar oamenii vorbesc despre o tornadă. Inclusiv ministrul agriculturii o confirmă. A văzut stâlpi rupţi în două şi acoperişuri smulse.

În doar câteva minute, vijelia a făcut prăpăd în Arad. Mai multe TIR-uri s-au răsturnat, luate pur şi simplu pe sus de vânt.

Iar un tren a fost la un pas de catastrofă, după ce a izbit în plin crengile aruncate pe şine.

În clipul video de mai sus sunt imagini filmate de un mecanic de tren, prins în mijlocul furtunii, la intrarea în Arad. Printr-o perdea de ploaie, goneşte cu 60 de kilometri pe oră. Vântul suflă de două ori mai repede. Brusc, locomotiva loveşte cu putere un copac culcat de rafale. Doar printr-un miracol, trenul rămâne pe şine.

Pe şosea - aceeaşi scenă. Traşi pe dreapta, şoferii aşteaptă să treacă urgia. Doar câteva minute mai târziu, vremea se linişteşte brusc. Dar urmele dezastrului se văd la tot pasul.

Un altul a fost pus la pământ inexplicabil, deşi era oprit. Şoferul a reuşit să se salveze.

Pentru forţa furtunii, oamenii au o singură explicaţie: a fost tornadă!

Însuşi ministrul Agriculturii confirmă temerile lor.

Sute de hectare de culturi au fost distruse şi sute de animale au rămas fără hrană, după ce furtuna a smuls acoperişurile cu forţa unei tornade şi a inundat staţia de cercetare din Arad. Iar în mai multe localităţi din judeţ, vijelia a frânt stâlpii de betoni şi a smuls garduri şi acoperişuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda urmelor devastatoare, meteorologii spun că nu o tornadă, ci o vijelie a măturat vestul României.Totuşi, astfel de fenomene sunt tot mai des întâlnite în ţara nostră. Şi fac ravagii şi la graniţe: la începutul lunii, o tornadă înfricoşătoare a trecut peste Ungaria.

Accident cumplit pe Calea Văcăreşti din Capitală! O şoferiţă a intrat cu mașina într-o staţie de RATB. Şase persoane au ... Bacalaureat 2017! Elevii dau luni proba scrisă la Limba și literatura română!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x