Antena Căutare

Toți românii trebuie să știe asta! Cum va fi vremea de Sărbători și când începe să ningă! Prognoza meteo pentru lunile noiembrie și decembrie

Numărătoarea inversă până la Sărbătorile de Iarnă a început deja pentru mai multe persoane, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis deja prognoza meteo pentru lunile noiembrie și decembrie.

Numărătoarea inversă până la Sărbătorile de Iarnă a început deja pentru mai multe persoane, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis deja prognoza meteo pentru lunile noiembrie și decembrie.

Astfel, în luna noiembrie, meteorologii estimează că temperaturile medii lunare vor fi apropiate de mediile climatologice, cu excepția regiuniilor din sud-est, unde vor fi temperaturi peste normele perioadei. Media multianuală a lunii noiembrie este de 3,8 grade Celsius. În sud-est, media lunii noiembrie 2015 va fi de 6 grade Celsius. În vest, sud și est, media lunii noiembrie 2015 va fi de 4 grade Celsius. În centru și-n nord va fi mai frig. Vom avea o medie lunară de 2 grade Celsius.

În ceea ce privește precipitațiile, ANM estimează că vor fi abundente în toată țara. Local în sud și în vest se vor încadra în normele perioadei, de 41,5 l/mp. În restul țării, media cu privire la cantitatea de precipitații din luna noiembrie 2015 va fi de 60 l/m

Vremea în luna decembrie

-0,8 grade Celsius este media multianuală a lunii decembrie, media în care se vor încadra temperaturile din luna decembrie 2015. În sud-est, dar și local în sud și în vest este posibil să avem temperaturi mai ridicate decât normele perioadei. În sud-est, media lunii decembrie 2015 va fi de 2 grade Celsius. În sud, est și vest, va fi de 0 grade Celsius. În centru și în nord, va fi sub norma perioadei, de -2 grade Celsius.

Precipitațiile vor fi în limitele climatologice, de 44,8 l/mp. În centrul țării sunt posibile valori peste medie, iar în sud, sub medie.

Obligați să ne îmbolnăvim. Un produs cancerigen a apărut pe rafturi... Anunțul făcut de Metrorex în urmă cu puțin timp! Când se va putea circula pe tronsoanele Râul Doamnei – Eroilor și Bazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x