Căutare Live

Trafic ilegal în Vama Nădlac! Aproximativ 48 de migranți au fost ascunși în remorca unui camion

Polițiștii de frontieră din cadrul Nădlac 1, județul Arad, au depistat, 48 de cetățeni din Iran, Irak, Siria, India și Afganistan ascunși în remorca unui camion. Șoferul român a încercat să îi scoată ilegal din țară.

Trafic de migranți în Vama Nădlac

La Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac I, în judeţul Arad, s-a prezentat un cetăţean român, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorca, ambele înmatriculate cu numere de România. Conform actelor șoferul transporta piese auto pentru o societate din Austria.

În urma controlului efectuat de către polițiști, în semiremorca autovehicului au fost depistați 48 de persoane din Iran, Irak, Siria, India și Afganistan. Mai exact 39 de bărbați, șase minori și trei femei, solicitanți de azi în România.

Șoferul autovehiculului este cercetat pentru trafic de migranți.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce salariu încasează Carmen Iohannis din meseria de profesor. Prima Doamnă predă engleza la un Colegiu din Sibiu...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri