Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Tragedie în Constanța după explozia unei butelii! Casa s-a prăbușit, iar proprietara, arsă toată, a fost scoasă de sub dărâmături de pompieri

O femeie prinsă sub dărâmăturile casei sale, în urma exploziei unei butelii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Corbu, a fost scoasă de pompieri şi transportată la spital, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", potrivit Agerpres.

Tragedie în Constanța după explozia unei butelii! Casa s-a prăbușit, iar proprietara, arsă toată, a fost scoasă de sub dărâmături de pompieriVictima, în vârstă de 70 de ani, prezenta arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului.


"Zece pompieri din cadrul staţiei Midia au intervenit pentru extragerea unei femei prinsă sub dărâmături, victimă a unei explozii. Din primele informaţii, femeia este conştientă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU, Anamaria Stoica.

Imagini virale! Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Oamenii au umplut străzile, fără mască și nu mai respectă distanțareaConform acesteia, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj de prim-ajutor.

Site-ul MAI publică regulile aplicabile de săptămâna viitoare. Mall-urile și restaurantele, posibilă deschidere pe 15 iunie


"Victima a fost scoasă, conştientă şi preluată de echipajul medical pentru a fi transportată la spital. Prezintă arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului", a mai menţionat reprezentanta ISU "Dobrogea".

Marcel Vela a recunoscut! Polițiștii nu mai dau amenzi românilor până pe 15 mai: "Au fost aplicate doar câteva avertismente"

Recomandari