Antena Căutare

Traian Igas a comis-o din nou: „Temperaturi de MINUS zero grade”

Ministrul Traian Igas confirma “forma gramaticala” de zile mari din ultimele trei zile. Turul de forta a fost finalizat duminica seara cu o noua perla: temperaturi de 0 grade... cu minus.

Ministrul Administratiei si Internelor a dat o noua atentionare de vreme rea, vorbind despre „temperaturi de minus zero grade". Este a treia gafa in ultimele trei zile.

Sambata, la precedenta videoconferinta cu prefectii, el a anuntat ca nicio localitate nu este "VADITA" de energie electrica.

Si intr-o conferinta pe care a avut-o vineri in cadrul Ministerului de Interne acesta i-a sfatuit pe cetateni sa nu paraseasca localitatile decat daca este "IMPETUOS necesar".

"Cetatenii sa nu incerce sau sa plece din localitate decat daca este IMPETUOS necesar", a spus ministrul.

Joi seara Igas a avertizat populatia ca ne asteapta in urmatoarele zile o iarna mai grea decat cea din '54, desi seful prognozelor in ANM a dezmintit anuntul.

In cadrul unei alte conferinte, Igas a vorbit despre activitatile din ministerul de resort referindu-se la "activitati criminologene". De asemenea, intr-o alta propozitie, Ministrul de Interne al tarii a folosit termenul "complect".

"Vorbim de analiza tactica, de harti, activitati CRIMINOLOGENE si alte modalitati specifice", a spus Igas in cadrul conferintei.

"Vorbiti despre reducerea numarului de politisti rurali. Lucru COMPLECT fals", a persistat in greseala ministrul.

Igas a gafat cu ceva timp in urma si in fata granicerilor din Tulcea, referindu-se la activitatea de braconaj folosind termenul de "BRANCONAJ".

De asemenea, Ministrul de Interne Traian Igas a incurcat judetul Vaslui cu Vrancea la o intalnire cu autoritatile din vama Leuseni, Republica Moldova.

Foto: Intact Images

Capitala: Toate unitatile de invatamant vor fi inchise luni si marti, din cauza vremii... Transportul feroviar, in regim de iarna: 85 de trenuri anulate, o linie a fost inchisa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x